Eu, Frankenstein - I, Frankenstein (2014)


Eu, Frankenstein - I, Frankenstein (2014)

Gen: Actiune, Fantastic, SF

In anul 1795 doctorul Victor Frankenstein reuseste sa il creeze pe Adam, un monstru fara suflet realizat din organele a opt cadavre. Victor ajunge sa isi urasca creatia monstruoasa, incercand sa scape de el. Vazand acestea Adam ii omoara sotia, iar mai apoi pe Victor ingropandu-l intr-un cimitir, impreuna cu jurnalul sau personal cu care reusise sa il readuca la viata pe Adam.
Naberius printul demonilor fiind cunoscut de catre oameni ca Charles Wessex, un om de afaceri care investea foarte mult in stiinta, incearca sa il captureze pe Adam fiind cheia succesului, devenind astfel stapanul lumii. Insa acesta este salvat de catre garzile reginei Lenore care il vor ajuta in lupta cu demonii.
Terra Wade este angajata de catre Charles Wessex sa conduca o serie de experimente in incercarea de a readuce la viata un corp omenesc, care va fi cobai pentru demonii pe care ii va elibera. Insa Terra reuseste sa aduca doar un soarece la viata nicidecum un corp uman. Vazand acestea Neberius(Charles) incearca sa il captureze pe Adam sau cel putin sa ii fure jurnalul pentru a o ajuta pe Terra sa inainteze in experiment.

Trailer Eu, Frankenstein - I, Frankenstein (2014)

No comments:

Post a Comment